събота, 19 февруари 2011 г.

Малка картичка, за много късмет

Когато прочетох в блога на Toni - Творения и Вдъхновения, с какво ни предизвиква много се зарадвах. Винаги съм искала да направя някаква малка картичка, но досега все отлагах, тъй като на нея не могат да се сложат много неща, а аз обичам богатите украси ( разбира се винаги с мярка :D ). И ето, че запретнах ръкави и реших да осъществя тази си идея. Исках тази картичка да е възможно най-малка и с минимум детайли по нея. Та така.... картичката е с размери 5,50 x 5,50 см. ( като първоначално исках да е 3 см. , но пък тогава щях да се измъча със двойният слайд ефект, който открих как се прави ето....тук. ) Избрах хартии на детелини, за да е пълен късметлийският ефект. Макар и малка, исках тази картичка и да е изненадваща: с допълнително цветенце и скрито послание. Затова избрах този трик с едновременно показващите се.... не се сещам как да ги нарека......нека бъдат странички, като искам да отбележа, че не стана толкова лесно, трика, както е показан в клипчето по - горе.
И накрая се опитах да заснема моята картичка, за да се види по - добре, за какво става на въпрос (като клипчето не е със супер качество :D ) .








4 коментара:

  1. Много сладурска картичка, страхотно се е получила :)
    Ще си запазя някъде урока, за да пробвам някой път този интересен слайд ефект :)

    ОтговорИзтриване
  2. Колко интересно и забавно. Много ми хареса!

    ОтговорИзтриване
  3. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  4. Браво, страхотно си се справила. Много ми харесва! Аз това клипче го гледах снощи:)Получих Email ти. Ще се постарая да те изненадам:)

    ОтговорИзтриване

Благодаря за всеки написан коментар. Вашето мнение е важно за мен. Хубав и успешен ден!