вторник, 14 декември 2010 г.

Моята Коледа

Hobbisimo ни предлага страхотна игра и чудесна награда. Прекрасен начин да станеш част от коледата и на други хора. Колкото повече Коледен дух и магия, толкова по-добре:)


С удоволствие се включвам в тази игра с част от коледните ми играчки, коледен венец и картички за любими хора. Всяко от тези неща съм направия лично или съм вложила част от себе си.

Започвам с част от картичките... Въпреки, че са участвали вече в други предизвикателства реших да ги публикувам и тук, защото те ще отидат при мои приятели и така ще станат част от тяхната Коледа.



Това е последната направена картичка за този момент. В нея съм използвала и от чудесните материали, които си поръчах от Хобисимо. Като искам да им благодаря и за малкия подарък, който ми бяха сложили към поръчката.
Но и тази картичка няма да се размине без предизвикателство....С нея ще участвам при Картичкофурии и Crazy4Challenges C4C67


А това са част от моите играчки за елха. Те са изцяло изработени от мен, но самата идея не е моя- видях я ровейки се в един блог, който в момента не успявам да открия пак :)








Тази играчка я направих от малко панделка, част от гирлянд и обикновена топка за елха.

А ето го и Коледния венец. Като коледните звезди си ги направих сама, от плат, заимствани от урок на Tim Holtz.




Ами това ще е моята Коледа, надявам се и ще се радвам, ако нещо е харесало и на вас. Пожелавам на всички Весели Празници!








5 коментара:

  1. Великолепна коледна украса,моите адмирациии!!!Пожелания за много радост и веселие!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Много ми харесват играчките за елхата! Ще гласувам!

    ОтговорИзтриване
  3. Веси, направо нямам думи за тез играчки за елхата - как изработи тези чудеса!Направо нямам думи.....Адмирации и овации! Гласувах за теб и ти желая късмет и успех!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Всичко е много хубаво,браво!Все по добри и интересни неща да сътворяваш.Желая ти много успех!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Направо съм във възторг от играчките за елха от плат! Страхотни са! Гласувах за тях и теб и ти желая успех!

    ОтговорИзтриване

Благодаря за всеки написан коментар. Вашето мнение е важно за мен. Хубав и успешен ден!