петък, 2 септември 2011 г.

Неща с крила x 2

Днес нещо нямам дар слово, затова няма да се разпростирам в дълги словесни излияния. Та така: първата картичка е вдъхновена от предизвикателството на Хобисимо- Релеф. Тук събрах три от най- любимите ми неща: елфи, пеперуди( които са небесните неща) и цветята.


Тази картичка я сътворих за една много добра приятелка, която скоро ще ходи на сватба. Цветовете са взаимствани от самата покана на младоженците. Искаше ми се да я направя много романтична и мисля, че старинния ефект на частта с влюбените птички и фона, доста добре осъществиха това чувство. Разбира се вътре си има и "кутийка" за пари в същия стил и едно страхотно пожелание, което открих в интернет. И тъй като птичките също са небесни неща :) и тази картичка включвам в предизвикателството на Картичкофурии.





4 коментара:

  1. Много са красиви и двете картички! Първата е изпълнена с мечтание, а втората е освен красива е и много мила и романтична! Между другото, рисуваш страхотно! Открих и другият ти блог, нещата, които си създала и илюстрациите върху текстил са прекрасни! Много ми харесаха! Благодаря и за коментара за картичката ми! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Първата картичка е много симпатична, но цветовете са ми много ярки и се бият. Може да е от снимката.

    А втората картичка с папагалите е разкошна! И вътре как си я украсила, станала е чудна!

    ОтговорИзтриване
  3. Ах, какви великолепни картички! Много обичам елфите и пеперудите! Сватбената картичка е толкова различна, но пък много оригинална и като картинка, и като цялостна визия, и с пожеланието, което си избрала!

    ОтговорИзтриване
  4. И двете са страхоти, Веси! :) Само дето в случая в предизвикателството ни си има специално пояснение за пеперудите.
    Но пък втората толкова мила и романтична картичка си е съвсем по темата!

    Усмивки и много се радвам, че се включи в предизвикателството на Елшите при Картичкофуриите:)

    ОтговорИзтриване

Благодаря за всеки написан коментар. Вашето мнение е важно за мен. Хубав и успешен ден!